Julklappstips för vetgiriga! Ja, det är en bok som julklapp i år igen…

Det bästa du kan ge någon som älskar att lära sig nya saker, vidga sina vyer och gå på äventyr i tankarna är böcker! En bok funkar alltid och söker du efter ett julklappstips för vetgiriga är böcker det bästa tipset!

 

 

BOKUS | Fortare än du hinner slå upp sidan i en bok, har en ny kommit en ny bok på Bokus! Utbudet i webbutiken är enormt och hittar du inte böckerna du söker här så har de inte skrivits än. Eller så hjälper kundservice dig att hitta den!

Och det här är inte bara en bokhandel som alltid är vaken och öppen dygnet runt alla dagar på året. Bokus klimatkompenserar dessutom ALLA frakter i Sverige genom Vi-skogen, både till privatpersoner och företag. Bokus räknar ut vilket sammanlagt utsläpp av koldioxid och andra växthusgaser som våra transporter till kunder har genererat. Uträkningen baseras på redovisning från våra leverantörer Schenker och Posten. Bokus skänker sedan motsvarande belopp till Vi-skogen, som använder pengarna för att bidra till att träd planteras i östra Afrika! Det är stort av dem! | Till bokbutiken >>>

 


 

Shoppingnyheter.se – din Guide till Shopping Online!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: