En toppbutik online för Heminredning

Söker du efter en webbutik som säljer billig heminredning på nätet? Här hittar du en butik som du säkert känner igen i fysisk butikform men visste du att du också kan handla online till samma låga priser? Shopping online med inredning, heminredning och interiör!

 

 

 

LAGERHAUS | Lagerhaus är en välkänd inredningskedja som erbjuder väldigt prisvärda produkter med unik design som förnyar ditt hem. Den första butiken öppnades i Göteborg redan 1996 och idag drivs det 37 Lagerhaus i Sverige, 6 butiker i Norge med en växande nordisk e-handel och utveckling av webshop.

På Lagerhaus hittar du allt från belysning, kuddar och mattor till glas och serviser. Ordning och reda på ditt skrivbord eller i din bokhylla med fina förvaringsboxar och korgar. Och du kan lätt fixa de snyggaste paketen med presentpapper, påsar och presentband från Lagerhaus. Ca 60% av Lagerhaus produkter är egen design och i butik och online presenteras nyheter varje vecka! | Till butiken >>>

 

 


 

Shoppingnyheter.se – din Guide till Shopping Online!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: