4 Upplevelsebutiker Online med Upplevelser du aldrig glömmer!

Handen på hjärtat nu. Presenter i all ära men kommer du ihåg vad du fick i födelsedagspresent 2016 eller ens vad du fick i julklapp förra året? Nej, vi tänkte väl det! Däremot finns det alltid en present som håller länge; Upplevelser! Att uppleva saker är att leva så därför har Shoppingnyheter.se samlat ett antal företag som säljer Upplevelser Online i en Upplevelseguide! Här hittar du perfekta presenter och unika upplevelser!

Upplevelseguide till Upplevelser du aldrig glömmer!

GO DREAM | En upplevelse kryddar livet med allt ifrån pumpande adrenalin, ljuvliga smaker, spännande äventyr, avkopplande hälsa och många skratt! Här finner du ett brett utbud upplevelser för alla smaker och plånböcker. Har du en drömupplevelse? Skriv till Go Dream och de kommer göra allt för att din dröm ska gå i uppfyllelse! Och kom ihåg: Du vill inte ångra det du aldrig vågade Uppleva!

Upplevelser | Här säljs det minnesvärda Upplevelser! Upplevelse har varit med länge och de har ett brett upplevelseutbud att tillgå inom alla tänkbara olika upplevelser. Alla upplevelser är dessutom rikstäckande, har 45 dagars bytesrätt med en giltighet på 3 år vilket gör att det känns extra tryggt att köpa en upplevelsepresent här!

taysta_banner

Taysta | Här hittar ni ett 20-tal Sommelierer, Kockar, Ölbryggare och Whiskeymästare på destilleri mm som alla brinner för mat och dryckupplevelser, främst det sistnämnda förstås! Arrangerar provningar i ett flertal städer runt omkring i Sverige; stora som små, för privatpersoner och företag. Ge bort en Whiskeyprovning, Vinprovning, Ölprovning – ja, de flesta provningar inom dryck du kan tänka dig! Skål.

liveit.jpg

LiveIt | Precis som hos de andra Upplevelsebolagen hittar du även här ett brett utbud upplevelser att uppleva själv eller ge bort i present! Vissa upplevelser finns dock endast här så de här upplevelserna är värda ett besök!


Vet du om några andra Upplevelsebolag som borde vara med i Upplevelseguiden? Blev du inspirerad att ge bort Upplevelsepresenter eller kanske att ge dig själv en upplevelsepresent? Upplev livet själv ibland! Vi är Upplevelsejunkies och vi vill hitta upplevelser online så berätta gärna i kommentarer!

Dela gärna upplevelsen av denna Upplevelseguide med dina vänner eller Pinna den på Pinterest för att läsa senare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: