6 resesiter du definitivt ska checka av innan du bokar din drömresa!

Innan du bokar din drömresa med flyg, hotell, transporter, hyrbil eller transfer bör du ha kollat in dessa resebutiker, resesiter och researrangörer! Den här Reseguiden är en ”Checklista inför Resor” som ger dig de bästa onlinetjänsterna för prisjämförelse på flygbiljetter, hotellpriser och mycket mer! Trevlig resa!

Checklista för bokning av

Flyg och Hotell innan drömresan!

1: Checka av bästa pris på Flygbiljetter!

#1 Momondo | Det här är utan tvekan en sökmotor för Flygbiljetter och Hotell som Shoppingnyheter.se rekommenderar! Snabb sökning på Flyg, lättöverskådligt med flera valmöjligheter och en layout som känns enkel och snygg!

Specialpriser på hotell!

2: Var hittar du bäst erbjudande på Hotellboendet?

#2 Hotel Specials | Här hittar du en av de största siterna för de bästa erbjudena och specialerbjudanden på hotell och hotellpaket inom kategorierna romantiskt, slottshotell, gourmetweekends, familjehotell men även erbjudanden på hotellboende i ”helt vanliga” hotellrum!

3. Smal budget? Checka dessa Budgethotell och Vandrarhem!

#3 Hostels Club | På Hostel Club hittar du massor av prisvärda Hostel, Hotel, Bed & Breakfast, Vandrarhem mm världen över! Ett absolut måste att besöka innan du bokar din resa för dig som vill bo billigt under din drömresa!

4. Skräddarsy din egen Drömresa!

#4 Resfeber | Om du vill styra själv över resrutter, boende, längden på varje boende på plats och andra reseönskemål så kan du sätta ihop din egna Drömresa på Resfeber! Oavsett om du söker äventyr ”off-the-beaten-path” och trekking, storstadspuls eller lata dagar på stranden! Ett resepaket för dig – utformat av dig!

5. Se till att förboka hyrbil på ditt resmål!

#5 Auto Europe | Här hittar du de största bolagen för biluthyrning i de flesta länder du kan tänkas vilja resa till! Ett unikt samarbete med biluthyrare gör att du lätt hittar en hyrbil när du är ute och reser! Undvik dyra hyrbilar på plats och förboka en hyrbil hemifrån!

Biljetter till världens evenemang

6. Upplev mer på din Drömresa!

#6 Box Office | Box Office säljer biljetter på all världens evenemang som live-framträdanden och konserter, sportevenemang, musikaler, teater och massor med annan kultur! Boka något att se fram emot på resan och upplev mer!

BONUS 1! Om Murphy Law (lagen om allts jävlighet…) dyker upp under resan!Visste du att du har rätt till ersättning vid tex försenade flygavgångar? Flyghjälp hjälper dig att få ersättning om du haft oturen att bli utsatt för inställda flyg och flyförseningar! Dunderbra!

BONUS 2! Bli inte lurad på Taxiresan ut till flygplatsen!


Med Appen Taxi-Jakt har du garanterat ett fast och lågt pris ut till Arlanda Flygplats – eller var du nu flyger ifrån!


Hoppas att den här Reseguiden var till hjälp för dig som är i färd med att boka din utlandssemester och drömresa! Dela gärna vidare om du tror fler skulle ha nytta av ”6 resesiter du definitivt ska checka av innan du bokar din drömresa” eller Pinna den på Pinterest för att checka av den senare när du bokar din resa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: