Kan du få dina köksknivar, kockknivar vassa igen på ett smidigare sätt?

Söker du efter en professionell knivslipare som kan få dina knivar, kockknivar, köksknivar vassa igen?

Alla kockknivar blir slöa förr eller senare. Att hitta någon som kan slipa din kockkniv, kökskniv, sax eller delar till din kökskvarn i närheten av där du bor kan vara svårt om inte omöjligt. Då är en prenumeration på Knivbrev verkligen något för dig!

Beställ hem ett Knivbrev

Knivbrev hittar du enkelt all information om hur du får alla typer av kockknivar och knivar vassa igen. Det kan knappast bli enklare än så här och det ser man även på antalet nöjda knivkunder och kundomdömen – allt från professionella kockar till hemmakockar.

Knivbrev® – Dina knivar som nya på 24-48 timmar!

Du väljer själv hur många knivfodral du vill beställa och hur ofta du vill få dina kockknivar vassa igen. Följ instruktionerna och posta dina slöa köksknivar och få tillbaka dem som nya redan efter 24-48 timmar! Det finns två typer av knivslipning att välja mellan och du kan även få kökssaxar, saxar, kvarnsatser och kvarnknivar slipade, en trasig kockkniv eller kökskniv kan omprofilieras och dessutom finns finner du massor av råd kring knivvård, bryning, grundslipning, knivskola och hur du får dina kockknivar att hålla en vass egg längre. Varför inte ge bort en knivslipning i present? På Knivbrev finns även presentkort på knivslipning! Omtyckt present för de som älskar sina kockknivar och vill laga mat med vassa köksknivar!

Just nu får du 20% rabatt på din första slipprenumeration på Knivbrev!

Vill du ha vassa köksknivar och kockknivar i köket är det absolut värt att testa Knivbrev. Skulle du mot all förmodan inte bli nöjd med resultatet så har de en 100% nöjd kund garanti och slipar om dina kockknivar kostnadsfritt!

20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se
20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

sylvasst2016

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: