Sportsmart har ett komplett utbud av stöd i neopren, mer avancerade ortoser, kompressionsstrumpor, iläggssulor samt kompressionskläder. Varumärken och produkter är omsorgsfullt utvalda för att garantera högsta kvalitet och optimal funktion på skydd och stöd.

Sportsmart har ett komplett utbud av rehabskydd, sulor och skoinlägg, kompressionsstrumpor, liniment och mycket, mycket mer i sin webbutik! Sportsmart startade 2015 med siktet att bli ledande på nätet för dig som tränar och behöver rehabiliteringsprodukter. Passar för såväl vardagsmotionären som elitidrottaren. Alla produkter som du hittar är noggrant utvalda och testade för att garantera bästa möjliga kvalitet och funktion. Varumärken som är välkända och har funnits på marknaden i många år.

Fokus från dag ett har varit att göra dig som kund helt nöjd som tex att alltid erbjuda fri frakt, snabb leverans inom 1-3 dagar, en månads ångerrätt samt en kundservice utöver det vanliga.

Annonser