Flyg med ett flygbolag med över 400 flygdestinationer i över 100 länder!

Lufthansa är ett av världens ledande flygbolag och betjänar fler än 410 destinationer i över 100 länder. Över 70 miljoner passagerare sätter sin tillit till Lufthansa och deras flygresor varje år. De kan förvänta sig den högsta standarden på kvalitet, pålitlighet och säkerhet i flygstandard, flygsäkerhet och pålitlighet i flygtider.


Lufthansa är en av de ursprungliga medlemmarna i världens största allians – Star Alliance Group – och kan erbjuda dig ett omfattande nätverk runtom i världen. Kunder kan också dra fördel av Europas största bonusprogram Miles and More.

På deras flygportal hittar du alltid flygpriser som tilltalar varje plånbok. Besök dem online och ta del av sista minuten, flygkampanjer, resor och flygrutter som passar dig som flygresenär! Boka en flygbiljett redan idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: