Design Your Home är en inspirerande webbutik med designmöbler från etablerade, innovativa och miljöetiska varumärken från Europa och grundades 2014. Den exklusivt utvalda kollektionen möbler, inredning, interiör och heminredning på DYH är estetisk men funktionell design som erbjuder stil och hög kvalitet mot en prisvärd prislapp.

DYH’s egna varumärken – Brooklyn Loft, Modern Interior, Luxurious and Scandinavian Interior har alla olika identitet. De har över 400 produkter online tillgängliga i lager med 10 000 variationer som kan mixas och matchas enligt dina önskemål i sin webbshop.


En exklusiv funktion på DYH är den omfattande 3D Floor Planner som ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem helt efter personlig smak, rummet, dess specifikationer och med snygga designmöbler. Du kan dra och placera någon av produkterna från DYH’s Internetbutik för att tydligt föreställa dig hur de passar ihop, matcha stilen i rummet och skapa en inspirerande atmosfär. Denna unika shoppingupplevelse ger dig möjlighet att vara din egen inredningsarkitekt. Gå in och designa ditt hem nu!

Annonser