Behöver du en hundvakt? Tasspass är en smart tjänst för dig som behöver hundpassning!


Tasspass är en bokningstjänt där hundägare kan onlineboka hundvakter som hunddagis, hundpensionat och hundrastare när tiden inte riktigt räcker till eller när du behöver göra den där resan, sitta i det viktiga mötet eller helt enkelt bara behöver en paus från att gå ut med hunden!

Alla hundvakter på Tasspass har i förväg verifierats av Tasspass-teamet. Det är vana hundförare som rastar din hund åt dig och hunden kommer säkerligen trivas med sin tillfälliga och godkända hussar eller mattar! I dagsläget finns Tasspass representerade i över 100 orter i Sverige så om du är hundägare och behöver hundvakt kan det vara en bra idé att kolla in deras hemsida, boka online och hitta hundpassningen – när det passar dig!.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: