Tidningskungen ett brett utbud av intressanta magazines, inom alla intresseområden. Förmånliga prenumerationserbjudanden för mer än 2000 titlar, under ett och samma tak! Köp en prenumeration och ta del av kampanjerbjudanden utöver det vanliga!

Tidningskungen och tidningsbutikens affärsidé är att samla alla tidningar på ett och samma ställe. Du som kund ska lätt hitta i deras sortiment av tidningsprenumerationer. Med ett optimalt utbud är det snabbt och enkelt att hitta de titlar inom tidning, Magazines och tematidningar som du är intresserad, samtidigt som du får de bästa tillgängliga erbjudandena på tidningsmarknaden.


Tidningskungen
säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att kunden fått de antal nummer som beställts. Här hittar du de bästa prenumerationserbjudandena på marknaden!

Annonser