EMP
powered by Sweden Rock har ett brett sortiment av bandmerchandise, CD, DVD, posters och t-shirts. Dessutom ett stort utbud av alternativa kläder och mode. Totalt har EMP över 26 000 produkter i lager och sortimentet utökas varje dag! Handla online på EMP powered by Sweden Rock och deras onlinebutik!

Tyska EMP som har filialer i många europeiska länder och som sköter lagerhållningen och distributionen på ett mycket utvecklat och proffsigt sätt och med 25 års erfarenhet i ”rockbranschen”. I alla år har man siktat på att utvidga sortimentet och nå ut till alla rockfantaster världen över. Här hittar du merchandise för ditt favoritband! Visa att du är ett fan av musik och din favoritartist!


Om du har smak för rockmusik, individuell klädstil och självständig livsstil är EMP verkligen en webshop för dig! Besök deras butik på internet nu!

Annonser