Vill du göra en insats för miljön? Återanvänd dina bläckpatroner och lasertoner!En sak som verkligen kan göra skillnad om du vill vara miljömedveten är att återanvända dina patroner och toner till din bläckstråleskrivare eller laserskrivare! Det finns ofta returpåsar med när du köper bläckpatroner eller lasertoner men handen på hjärtat – hur många gånger använder du dem?

Eko-print är en webbutik som säljer ett miljövänligt alternativ av skrivarbläck, bläckpatron och lasertoner. De har varit igång online sedan 2012 och har hela 8 års erfarenhet av återvinning av patroner och toners till pappersskrivare. Med sitt miljömedvetna företag har de levererat ett miljöengagemang genom sin återvinning av skrivartoner och skrivarbläck och naturligtvis kan ditt företag eller du som privatperson inspireras till att välja ett miljövänligt tänk eller miljöarbete!

Ett stort lager med alla patroner till alla slags skrivare gör att de håller snabba leveranser både till privatpersoner som företag. Fantastisk kundservice, användarvänlig hemsida och webshop med kvalitetsprodukter till bra pris är något Eko-print värnar om precis som miljön. Deras miljöpatroner finns till alla sorters skrivare och är populära men för att möta ditt behov som kund finns även originalpatroner och originaltoner till försäljning. Därför kan du handla både  originaltillverkarens produkter, miljötoner och miljöpatroner samt de billigaste kopiorna i webbutiken.

Gör en klimatsmart miljöinsats och välj att köpa ett miljövänligare alternativ med miljöskrivarprodukter redan idag! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: