studentkläder_ii

Just nu har du en 20% rabatt på MADLADY i deras webbutik och kategorin student! Passa på att köpa dina studentkläder redan idag och som är sköna inför sommaren! Kampanjen slutar den 10:e juni! Använd rabattkod STUDENT!

studentkläder_i

MADLADY har ett brett utbud tjejkläder inför studenten. Snygga klänningar, jumpsuits, toppar och accessoarer som hårkransar och metallic tatueringar! Köp studentkläder till din student 2016 men som passar att använda som sommarkläder också!!

studentkläder_iii

MADLADY grundades 2011 av två fantasifulla hjärnor med målet att skapa ett företag som inte skulle vara som alla andra. Genom att erbjuda kläder och accessoarer med ett brett utbud som är svårt att hitta på den nordiska marknaden blev MADLADY 2015 utsedd till årets modebutik i Finest Awards och har idag en av de hetaste webbutikerna bland modemedvetna tjejer.

Handla här på MADLADY! Glöm inte att använda din kampanjkod som är STUDENT!

studentkläder.jpeg

Annonser