Just nu har du hela 30% rabatt på hela kollektionen av Wilhelm Bergmanklockor!

Klockorna från Wilhelm Bergman har fått inspiration från den italienska Rivieran med dess lyxiga men avslappnande miljö. De är eleganta och kan bäras vid alla tillfällen, såväl som till vardags som till bröllop.

Wilhelm Bergman har sitt säte i Göteborg och historian säger att Wilhelm Bergman spenderade en sommar kring Genoa i Italien och blev imponerad av den sofistikerade och avslappnade livsstilen och detta var något som inspirerade honom att designa sina klockor – klockorna har en sofistikerad, tidlös design med klassiska klockdrag och känsla för små detaljer.

Klockkollektionen består utav 16 olika klockmodeller varav 9 har genuint läderband och 7 har rostfritt stål meshband.

Klockkunderna som uppskattar kvalitén och designen kommer från Sverige och Europa.

Passa på att köpa en klocka som du kan bära vid alla tillfällen med en klockdesign som andas kvalitet och lyx! Just nu har du 30% på hela klocksortimentet! Gäller fram till den 6:e juni!Annonser