Ali Express en del av Alibaba Group med sin bas i Kina som är en välkänd aktör på världsmarknaden om du tex vill komma i kontakt med grossister, tillverkare, företag i Kina och hitta egna inköpskanaler för import med produkter som både är billiga och håller hög kvalitet. Alibaba Group är idag världens största e-handelsföretag och deras plattform förmedlar tusentals och åter tusentals vinstdrivande B2B-kontakter med över 6000 olika produktkategorier.

Nu kan du som privatperson nätshoppa direkt från kinesiska företag till oslagbara, låga priser hos Ali Express online i deras nätbutik! Lev bättre, shoppa smartare!

Ali Express säljer inte produkterna själv utan erbjuder precis som tex Ebay möjligheten för en säljare eller företag att göra det själv direkt till dig som kund. Tack vare sin e-handelsplattform har de ett mycket stort utbud som växer snabbt med massor av vitt skilda produktkategorier som elektronik, presentartiklar, kläder, hushållsartiklar, heminredning, fritidsprodukter, hobbyartiklar och mycket, mycket mer.

Shoppa allt från kläder till cyklar! Här hittar du allting till ett bra pris!

 

Annonser