”Smarta ringar” hos Advanced Accessories för dig som uppskattar snygga, tidlösa, moderna accessoarer och ringar!

 

Advanced Accessories säljer eleganta smycken för män och kvinnor som uppskattar snygga och tidlösa accessoarer med en modern ”touch”. Deras storsäljare är SMARTRing och herring ”Black Rock”; en svart keramikring och ”Prezioso” – en damring i vit keramik och silver- med eller utan ädelstenar! Andra populära produkter hos Advanced Accessories är att köpa varsin parring tillsammans. Här hittar du vita och svarta keramikringar och smarta designringar!

Ringarna är gjorda av de klassiska smyckematerialen som guld, silver, rostfritt stål och/ eller fin, polerad keramik med en robust konstruktion och ringdesign. Ringen kan kombineras med traditionella, vackra ädelstenar enligt din egen önskan.

SMARTRing är också ett perfekt komplement till din Smartphone som den kan kommunicera med hjälp av NFC-teknik! Kolla in designringarna Prezioso, Bianco, Regent och Black Rock om du söker herringar, damringar eller parringar hos Advanced Accessories i deras snygga webbutik!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: