Advanced Accessories säljer eleganta smycken för män och kvinnor som uppskattar snygga och tidlösa accessoarer med en modern ”touch”. Deras storsäljare är SMARTRing och herring ”Black Rock”; en svart keramikring och ”Prezioso” – en damring i vit keramik och silver- med eller utan ädelstenar! Andra populära produkter hos Advanced Accessories är att köpa varsin parring tillsammans. Här hittar du vita och svarta keramikringar och smarta designringar!

Ringarna är gjorda av de klassiska smyckematerialen som guld, silver, rostfritt stål och/ eller fin, polerad keramik med en robust konstruktion och ringdesign. Ringen kan kombineras med traditionella, vackra ädelstenar enligt din egen önskan.

SMARTRing är också ett perfekt komplement till din Smartphone som den kan kommunicera med hjälp av NFC-teknik! Kolla in designringarna Prezioso, Bianco, Regent och Black Rock om du söker herringar, damringar eller parringar hos Advanced Accessories i deras snygga webbutik!

 

Annonser