Skönaste mysbyxorna någonsin! Här hittar du den ultimata mys och fritidsbyxan!Äntligen! Alla som någonsin jobbat på sjukhus kan nog intyga att sjukhuskläder; ”scrubs” eller ”skrubbs” på svenska är något av det skönaste man kan jobba i när det kommer till arbetskläder- så varför inte sälja skrubbs till privatpersoner?

Och det var faktiskt så företaget Skrubbs startade. Vänner till initiativtagarna arbetade på sjukhus och tog med sig uttjänade ”scrubs” hem och gav bort några till dem. När de sedan vägrade att ha något annat än sina slitna scrubs på sig på sina lediga mysstunder föddes idén och de började tillverka sina skrubbs med ett antal förbättringar i sin design!

Skrubbs är en fritidsbyxa som är tillverkad av ett lätt och luftigt material och är byxor med en passform som formar sig väl efter kroppen. Skrubbs är perfekta för dig som rör på dig mycket och uppskattar en byxa som erbjuder maximal komfort då de är designade att ge en minimal ökning av temperaturen mellan byxa och lår. Dina Skrubbs är byxor som kombinerar stil och komfort; framtagna för att ge en stilren men fräsch och ledig look som funkar i vardagens alla situationer! Att skrubbsen är sköna som mysbyxor också när du vill göra ”så lite som möjligt på så lång tid som möjligt” gör dina skrubbs till en allroundbyxa som saknar motstycke på dagens klädmarknad!Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: