Bli Publisher och Affiliate på nätet och tjäna pengar på din blogg eller hemsida redan idag!

Bloggar du eller har en hemsida och vill tjäna pengar på bloggen eller hemsidan? Shoppingnyheter.se berättar hur du går tillväga och skaffar dig passiv inkomst!

Shoppingnyheter.se drivs som ett Affiliateprojekt! Målsättningen är att skriva om all tänkbar shopping online; webbutiker med intressant sortiment, internetbutiker med unika produkter, hitta webshoppar som erbjuder rabatt och rea, ge tips på företag med smarta internettjänster och webservice, göra shoppingguider inom olika kategorier, ge tips på erbjudanden och deals, ge råd hur du kan bli mer synlig på internet och även hur du kan börja tjäna pengar på det.

För syftet är i grund och botten att skapa passiv inkomst med minimal insats av tid.

euro-1105411_1280

Så här fungerar det att vara Affiliate och Publisher – enkelt förklarat!

1) Ett företag, webbutik eller liknande bestämmer sig för att bli mer synligt på nätet, göra en kampanj, hitta nya kunder och marknadsföra sig mer effektivt mot en viss målgrupp och med en bestämd budget. De kontaktar då ett Affiliateföretag – ett Marketingföretag  som sysslar med marknadsföring online – och blir Annonsör hos Affiliateföretaget.

2) Affiliateföretaget skapar sedan tillsammans med Annonsören en digital strategi med annonser, textlänkar mm och tillhandahåller en plattform för att spåra trafik genom hela flödet av visade annonser, klick, försäljning och godkänner sedan privatpersoner eller företag som kan tänka sig att visa Annonsörens annonser och länkar på sin hemsida eller i sin blogg – så kallade Publishers eller Affiliates.

3) Om en Besökare av hemsidan eller bloggen klickar på en banner, annons eller länk skickas besökaren till Annonsörens hemsida. Kanske gör besökaren ett köp i en webbutik, registrerar sig för ett nyhetsbrev, tar del av ett kampanjerbjudande eller något annat som Annonsören vill att besökaren ska göra. Affiliateföretaget registrerar trafiken och kan presentera en rapport till Annonsören att en Publisher/ Affiliate pekat trafik från en Unik Besökare till deras hemsida och ett köp gjordes!

4) Annonsören blir glada för de sålde en produkt och Affiliateföretagen blir glada att de kunde hjälpa Annonsören att bli mer framgångsrik på nätet! Annonsören betalar sedan Affiliateföretaget för marknadsföringen och Affiliateföretaget betalar i sin tur dig som Publisher/ Affiliate för att du pekade Besökaren till Annonsören! Du blir självklart superglad att tjäna extrapengar på bloggen eller hemsidan! Och någonstans sitter en Glad Besökare och väntar på inköpet, nästa nyhetsbrev eller dealen tex som Besökaren gjort!

Det har helt plötsligt uppstått en win – win – win situation för alla inblandade och alla är glada! Succé!!!

Hur kan du börja tjäna pengar på din blogg eller hemsida redan idag?

Shoppingnyheter.se arbetar med flera Affiliateföretag och här listas de bästa inom sin genre både när det kommer till användarvänlighet, utbud av annonsörer och pålitligheten i säkra utbetalningar och provision till dig som Publisher och Affiliate:

Registera dig som affiliate till TradeTracker Sweden. – är Affiliateföretaget som Shoppingnyheter.se tycker är mest effektivt och användarvänligt! Väldigt bra översikt av kampanjer, statistik och utbetalningar, enkelt att hitta bra annonsörer, grym kundservice! Du får även 100 kr i registreringsbonus direkt!
Double – är ännu ett väldigt bra Affiliateföretag med lättnavigerad dashboard, bra annonsutbud och riktigt bra provisioner.
Blogfame – är i stort sett specialdesignat för dig som driver en blogg! Snygg, enkel layout och massor av annonsörer i intressanta kategorier inom skönhet, mode, accessoarer, kända varumärken och brands! Enkelt att få många besökare dvs tjäna bra med pengar!
Adrecord – riktigt snygg dashboard och lättöverskådligt för dig som Publisher! Bra utbud på annonsörer att välja emellan!
Tradedoubler – en av de äldsta och mer pålitliga aktörerna inom online-marknadsföring och Affiliatemarknadsföring. Vissa krav av vilken typ av blogg/ hemsida du driver för att det ska fungera helt perfekt men väldigt bra annonsörer och provision när det väl funkar!
Blogvertiser – ytterligare ett Affiliatenätverk som passar dig som bloggar om allt mellan himmel och jord! Naturligtvis mycket om skönhet, mode och liknande!
Euroads – Lite rörig dashboard med rätt svårnavigerade sektioner. Här finns dock en del bra annonsörer som erbjuder bra provisioner så det kan absolut vara värt besväret!

Gemensamt för samtliga ovan är att det är roligt och enkelt att komma igång som Publisher/ Affiliate och är du duktig kan du börja att tjäna en bra inkomst på det!

Sedan har Shoppingnyheter.se testat andra Affiliatesamarbeten. Det finns en del riktigt intressanta deals du kan göra som Publisher och Affiliate tillsammans med företag! Har du frågor så maila gärna!

Vill du få värdefulla tips, goda råd, hjälp av andra Publishers och Affiliates samtidigt som du kan marknadsföra din blogg och hemsida gratis?

Besök och gå med i gruppen Publishers och Affiliates på Facebook!

Lycka till med din Publishing och Affiliateverksamhet!

digital-1320699_1280

Psst! Om du vill läsa mer om SEO: sökmotoroptimering och hur man syns mer effektivt på nätet har Shoppingnyheter.se skrivit om Sökmotoroptimering enkelt förklarat i tre steg! Här kan du läsa mer Om Shoppingnyheter.se eller besök och gilla Shoppingnyheter.se på Facebook! Hitta även Shoppingnyheter.se på Tumblr, Pinterest, Instagram och Twitter!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: