Idag är JACK & JONES en av Europas ledande tillverkare av herrkläder och herrmode och har över tusen butiker i 38 länder och JACK & JONES kläder säljs av tusentals återförsäljarpartners runt om i världen.

Varumärkena designas av fristående designteam som vart och ett har sina egna idéer, koncept och design. Alla erbjuder ett komplett sortiment av kläder, accessoarer och skor för alla män och alla tillfällen.

Jeansen betraktas fortfarande som själva ryggraden i JACK & JONES verksamhet och de har  en stor expertis när det gäller hantverk, kvalitet och design av jeans.

Numera har JACK & JONES fem unika varumärken; JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES och JACK & JONES TECH.

Kolla in trendnyheterna från JACK & JONES här.

Annonser