Topp Fem Shopping och webbutiker inom Make-Up, Hudvård och Skönhet!

Shoppingnyheter.se ger dig en guide till de fem bästa webbutikerna inom makeup, skönhet och hudvård just nu på nätet! ”Topp Fem Shopping” kommer att lista webbutiker, nättjänster och nätbutiker som erbjuder bra shopping online framöver i återkommande små Shoppingguider så titta gärna in då och då för att få tips och råd var du kan shoppa på internet. Söker du en webbutik med utbud av parfym, skönhetsvård, hudprodukter, smink, makeupartiklar, sminktillbehör, hårvård och hudvård? Du hittar fem heta tips i Shoppingnyheter.se’s Shoppingguide!


Skincity_png

Skincity erbjuder dig marknadens ledande produkter inom professionell hudvård och makeup. En hudvårdssalong på nätet med personlig service! Samtlig personal som arbetar på Skincity är utbildade hudterapeuter och alla varumärken är handplockade av dem vilket garanterar hög kvalitet på deras skönhetsprodukter. Om du är osäker läs hudguiden med tillhörande hudtest eller prata med en hudterapeut direkt i deras kundservice. Alltid fri frakt!


 

Seth and Sally_png

 

SethandSally säljer professionell hudvård och makeup av noga utvalda varumärken. Företaget vann Årets Nykomling 2015 i prisjakts tävling – Årets Nätbutik. Filosofin bygger på att skapa en lyxig personlig köpupplevelse för varje kund. Detta har resulterat i att SethandSally har Sveriges högsta betyg på omdömessajten Trustpilot inom sitt segment. Personalen som jobbar på SethandSally är alla Cidesco-utbildade hudterapeuter! Alla produkter är noga utvalda och kontrollerade och de jobbar bara med svenska återförsäljare för att säkerställa kvalitet mot sina kunder. Alltid gratis frakt och snabba leveranser!


 

Eleven_png

 

Eleven är den glamorösa skönhetsbutiken på nätet med över 900 märken i lager och mer än 8 000 skönhetsprodukter. Här finns något för kvinnor och män i alla åldrar. Oavsett om du är en skönhetsjunkie eller nyligen har börjat intressera dig för smink, makeup, naglar och skönhet så kommer du att mötas av prisvärda skönhetsprodukter och spännande nyheter varje vecka. Din beställning skickas inom 24 timmar på vardagar och det finns även en outlet i deras nätbutik!


 

Look Fantastic_png

 

Lookfantastic grundades i Storbritanniens och är den ultimata destinationen för hår, hud och allt som rör skönhet. Lookfantastic erbjuder över 14000 produkter från fler än 400 märken för hårvård, hudvård, makeup, naglar, elektrisk apparatur och parfym. Med världskända märken som tex Redken, Kérastase, ghd, Clinique och Elizabeth Arden erbjuder de en förstklassig shoppingupplevelse. Förutom ledande skönhetsmärken erbjuds även Lookfantastic prenumeration på en skönhetsbox så att konsumenter kan överraskas med ett urval av skönhetsprodukter varje månad. Med ett dedikerat team av skönhetsexperter erbjuder de intelligent information från ledande lyxmärken, gåvor, fantastiska medlemsförmåner och några av de mest attraktiva priserna online.


 

Parfym_png

 

Parfym är Sveriges ledande nätbutik inom märkesparfym, makeup och hudvård. Deras priser ligger normalt mellan 25-60% under de rekommenderade utpriserna i vanliga fysiska skönhetsbutiker. Parfym säljer i dagsläget över 70 välkända varumärken tex Hugo Boss, Lacoste, Escada, Gucci och Ralph Lauren. De har mer än 300 000 nöjda kunder som gett höga kundomdömen förutom fantastiska priser på sina varumärken med prisgaranti och snabba leveranser till dig som kund!


 

Psst! Du behöver kanske en sminkspegel a’ la Hollywood Style efter allt smink som du har shoppat online? Du hittar din favoritsminkspegel på Sminkspegel.se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: