Med mer än 1.400 internationella patent har AKG ® alltid leverererat perfekt, distorsionsfri ljudåtergivning! Det är något som professionella musiker har förlitat sig på mer än 60 år. AKG har en mycket lång historia och har producerat några av marknadens bästa och mest omtalade hörlurar och mikrofoner.

Nu kan du handla i direkt från deras Outlet – upp till 70% billigare! Skaffa marknadens bästa hörlurar till ett bra pris!

AKG utrustning har används på många turnéer med alla från Frank Sinatra och Rolling Stones till Missy Elliott och Kanye West. Om du menar allvar med musik, och du letar efter den perfekta hörluren eller ear buds som uppfyller alla dina höga krav, behöver du inte leta längre. AKG erbjuder dig allt detta. Spara upp till 70%! www.akg.com med Rea på utvalt sortiment och fantastiska deals!

Annonser