Träleksaker för lek och leksaker för de allra minsta!

Lekhallen har idag störst utbud av träleksaker på nätet (ca 500 olika) till barn mellan 0-6 år. De har även stort sortiment av pedagogiska leksaker såsom pussel aktivitetsleksaker och olika varianter av stapelkollar. Lekhallen samarbetare med de flesta större leksakstillverkare och leksaksgrossister som BRIO, Egmont Kärnan, LEGO, Jabadabado, Kids Concept, Bigjigs mfl. Snabba leveranser och snabb respons från kundtjänst är viktigt för Lekhallen!

Lekhallen är en leksaksbutik online som har stort utbud med leksaker. Nya roliga leksaker kommer in hela tiden och du hittar alltid det senaste i butiken. Beställ enkelt och tryggt hem dina varor från webbutiken. Fraktfritt vid beställning av varor över 800 kr (inom Sverige). Du kan utan extra kostnad välja faktura och betala ditt köp i lugn och ro efter du fått hem dina leksaker.

Hitta de nyaste leksakerna här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: