24.se erbjuder sina kunder en mängd olika produkter inom elektronik och hemelektronik, hem och fritidsprodukter och andra roliga prylar och presenter till låga priser.

Företaget grundades redan 1992 men det var först 2004 som de ”slog upp portarna” till sin webbutik och började sälja på nätet. Från att det hela startade som ett hobbyprojekt i källaren med en person tills som idag ha 10 heltidsanställda och 50 anställda totalt och 400 000 nöjda kunder var nog inget de kunde tänka sig vid starten.

24.se’s affärsidé är att erbjuda datortillbehör, mobiltillbehör, surfplattor, vr-glasögon, minneskort, bläck, toners och utvalda produkter inom ljud, bild och foto mm och göra det till konkurrenskraftiga priser tack vare volyminköp och lager vilket främjar snabba leveranser och att de kan hålla sitt motto ”varför betala mer än du behöver..:”!

Prylar, hemelektronik, tillbehör? På 24.se hittar du ALLTING till ett bra pris!

Annonser