Stundar det förlovning och bröllop?

21DIAMONDS juvelsmycken tillverkas av Tyska juvelerare med lång erfarenhet i smyckesproduktion. Du kan själv välja ädelsten och ädelmetall efter eget tycke med hjälp av butikens online-smyckekonfigurator. Smycken från 21DIAMONDS görs sedan på beställning och har en leveranstid på mellan 2-3 veckor.

Gratis gravering av dina ringar ingår! Alltid bästa priset garanti.

Sortimentet uppdateras ständigt och det finns alltid nya smycken att upptäcka – allt från klassiska diamantörhängen till mer moderna förlovningsringar. Uppäck 21DIAMONDs smycken idag i deras webbshop!

Köp smycken för alla tillfällen härifrån!

Psst! Vill du få inspiration till stundande bröllop? Du hittar massor av inspiration i Sveriges största forum Bröllopsguiden! Vill du lära dig att designa egna smycken i en kurs om smyckestillverkning? Kul med konsthantverk, smyckeskurser i smyckesdesign hittar du hos Folkuniversitetet!

Annonser