Online gaming med senaste spelen och en gaming community med över 230 miljoner gamers!G2A är den globala ledaren för PC Spel och andra digitala produkter som software, presentkort och medlemstjänster och satsar stenhårt på att etablera sig som det självklara valet för gamers i Norden. För tillfället finns det ca 28000 produkter online. Allt från de absolut senaste nyheterna till de mest populära spelen inom gaming idag med ett sortiment som överskrider alla stora plattformar som Steam, Origin, Desura, och GoG.


G2A har sedan starten av företaget varit involverade i välgörenhetsarbete. I slutet av 2013 samlade de tillsammans med sina streamers och youtubers som Pewdiepie, Athene, och KSI ihop över 500, 000 USD till rädda barnen. Vidare har de år 2014 utvecklat ett donationssytem tillsammans med ”Gaming for Good” som de har implementerat på deras plattform. Med hjälp av detta system har miljontals gamers kunnat donera pengar till behövande som till att motverka Ebola i Liberia och offer från torka i Etiopien.

Svenska PewdiePie är G2A’s största profil som ensam har över 40 miljoner subscribers på sin youtubekanal. Tillsammans med sina partners når G2A ut till en gaming community på över 230 miljoner gamers!

Köp Overwatch nu till bästa pris!

Overwatch annonserades redan 2014 av speljätten Blizzard Entertainment på BlizzCon och är ett ”multiplayer first person-shooter” med  Den öppna och sista BETA’n på Overwatch finna ute nu mellan 5:e och 9:e maj! Premiären för Overwatch är den 24:e maj så se till att förbeställ ditt ex av Overwatch nu till bästa pris för PC eller din favoritkonsol Playstation 4 eller Xbox One!Psst! Gilla Overwatch på Facebook för de senaste uppdateringarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: