Vill du hitta nya trämöbler, i rostfritt stål eller konstrotting på nätet för att inreda din egen personliga stil på din uteplats eller altan?

Möbelimporten Österlen är ett glatt gäng som mer än gärna hjälper dig att hitta rätt möblemang till din uteplats! Det finns en möbel för alla typer av uterum och plånböcker och sortimentet har alla tänkbara grupper och kombinationer för att passa varje storlek på balkong, altan eller uteplats.

Eftersom Möbelimporten Österlen importerar och säljer exklusiva utemöbler i olika träslag, rostfritt stål och konstrotting är sortimentet unikt och återfinns inte i någon annan butik i Sverige, varken fysisk butik eller onlinebutik eller webbutik på nätet.

Dessutom har de ett stort sortiment av möbler som passar inomhus också!Psst! Här får du värdefulla tips på hur du bygger en altan, ett uterum eller ett trädäck!

Annonser