Letar du efter utemöbler? Här hittar du alla tänkbara möbler för din uteplats!Vill du hitta nya trämöbler, i rostfritt stål eller konstrotting på nätet för att inreda din egen personliga stil på din uteplats eller altan?

Möbelimporten Österlen är ett glatt gäng som mer än gärna hjälper dig att hitta rätt möblemang till din uteplats! Det finns en möbel för alla typer av uterum och plånböcker och sortimentet har alla tänkbara grupper och kombinationer för att passa varje storlek på balkong, altan eller uteplats.

Eftersom Möbelimporten Österlen importerar och säljer exklusiva utemöbler i olika träslag, rostfritt stål och konstrotting är sortimentet unikt och återfinns inte i någon annan butik i Sverige, varken fysisk butik eller onlinebutik eller webbutik på nätet.

Dessutom har de ett stort sortiment av möbler som passar inomhus också!Psst! Här får du värdefulla tips på hur du bygger en altan, ett uterum eller ett trädäck!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: