VERO MODA är ett varumärke för modemedvetna, självständiga unga kvinnor som vill klä sig snyggt och ha ett stort urval mellan trend och basbaserade plagg. VERO MODA erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för unga kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. På VERO MODA hittar du rätt kläder till rätt pris och möjligheten att följa modet på sina egna villkor.

VERO MODA lever och andas trender och deras samtida internationella kollektioner erbjuder såväl oemotståndliga plagg som viktiga basplagg i garderoben.

VERO MODA lanserades 1987 för att tillgodose ett behov av trendiga och prisvärda kläder av god kvalitet och är idag ett av Europas största klädmärken för unga kvinnor. Genom åren har toppmodeller som Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss och Gisele Bündchen varit VERO MODAs ansikte utåt. De har bidragit stort till att sätta VERO MODA på kartan inom modevärlden.

VERO MODA – Hitta alla de nya plaggen här.

Annonser