Tröttnat på höga mobilräkningar? Här får du mycket surf till låg månadskostnad och ingen bindningstid!Har du också tröttnat på höga mobilkostnader, långa avtalstider och en surfpott som ständigt tar slut?

Då är de många fördelarna med My Beat något du måsta spana in! Abonnemangen har en låg månadskostnad i jämförelse med hur stor surfpott man får, inga dolda kostnader som faktureringsavgift, du kan samla hela familjens olika mobilabonnemang på en och samma faktura (och kan administrera alla abonnemang på ”Min sida”) men kanske det bästa är att My Beat inte har någon bindningstid!

My Beat levererar mobilabonnemang med Telenors 2G, 3G och 4G nät och täckning till privatpersoner. Kolla in My Beat’s täckningskarta här! Både små och stora paket så det ska passa familjeabonnemang. Det som utmärker sig är mobilpaket med mycket data till låg månadskostnad och du får hög datahastighet! Alla abonnemang har tillgång till extra data till ett billigt pris; så att du alltid har mobildata att surfa med om surfpotten mot all förmodan skulle ta slut, och kunden kan uppgradera och nedgradera sina mobilpaket gratis när som helst. My Beat har inte bindningstid!

Samla hela familjens mobilabonnemang på samma faktura – inga fakturaavgifter!

Det minsta mobilpaketet hos My Beat kostar 59 kr och inkluderar 2 GB surf. För de kunder som önskar ett mobilnummer med så billig månadskostnad som möjligt, men ändå använder data, så är det abonnemanget kanske det mest prisvärda på mobilmarknaden! Populärt mobilabonnemang för barn! För de som behöver mycket data och ringer en del på sin mobil så finns de större mobilabonnemangen till låg mobilkostnad. Det abonnemang som bara har mycket surfpott i grundpaketet (men som du kan ringa med också förstås) är väldigt populärt att använda som mobilt bredband. Ett mobilbredband som är prisvärt!

Varför betala höga mobilkostnader och binda upp dig på ett, två år? Det kan vara idé att ge My Beat ett mobiltest?Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: