Humanhabit har Nordens största sortiment av Xenonlampor, LED-lampor och fordonsbelysning som extraljus, arbetsbelysning och LED-ramper.

Humanhabit hittar du allt du behöver i form av ljus. I deras webbutik finns extraljus, Xenon arbetsbelysning, Xenonlampor, Xenonkit, LED-ramper, kablage, kontakter, lamphållare, stag och monteringsplattor. Till lastbilar och arbetsfordon finns positionsljus och sidomarkeringsljus och LED varningsljus, dimljus, varselljus och blixtljus för säkerhet.

Humanhabit är en Svensk leverantör med flerårig erfarenhet som vet vad som krävs av Xenonkit under svåra Nordiska vinterförhållanden! Deras kvalitativa produkter är noggrant utvalda för sin höga kvalitet och test av tekniker görs för att garantera hög kvalitet och funktionalitet för den svenska marknaden med världsprodukter till oslagbart låga priser!

Det finns också ett litet sortiment med ficklampor, pannlampor och cykellampor i LED.

Söker du efter en ledlampa eller xenonlampa hittar du den garanterat på Humanhabit!Annonser