När du letar efter något snyggt att springa i på löprundan eller på löpbandet så hittar du träningskläder, sportkläder och sportmärken för fitness hos Dobsom.se! I deras webbutik hittar du också speciella kläder för skidåkning, funktionella fritidsplagg, Nordic Walking och mycket mer!

Dobsom.se är ett svenskt företag som sålt kläder för sport, träning, löpning och outdoor aktiviteter sedan 1986 och på nätet i sin webshop sedan 2014. Anledningen till att det blev en e-handel för träningskläder var bla att det fanns varumärken och träningsprodukter som inte tillhandahölls på den lokala marknaden.

Nu kan du enkelt beställa träningskläder online!

Dobsom.se finner du alla sportkläder och träningskläder du behöver för att börja träna och få ett friskare och mer hälsosamt liv så börja sporta och träna med stil!Psst! Behöver du träningstips? På Actic hittar du en hel drös! Tränar du för att gå ner i vikt? På Viktminskningsblogg.se hittar du de bästa träningstipsen som peppar din viktminskning!

Annonser