Orange kuvertet från PPM har kommit! Har du koll på din pension?Har du precis fått det ”orange kuvertet” från Pensionsmyndigheten och står och kliar dig i huvudet? Då är du förmodligen inte ensam.

Varje år dimper det orangea kuvertet ner i brevlådan och varje gång undrar säkert åtskilliga tusen människor vad alla siffror, diagram och uträkningar betyder egentligen. Vad får du i pension? Kan man få pensionen att växa? Är dina aktiva pensionsval i premiepensionen rätt? Eller har du ens gjort några val i din pension?

Jämföra Pensioner – Pensionshjälpen är en helt kostnadsfri PPM-tjänst! Det finns många portföljförvaltare som tar betalt av sina kunder för att ge placeringsråd och tips på premiepensionsval men Jämföra Pensioner hjälper dig kostnadsfritt med dina PPM-val!

Varför betala varje månad eller år för dyra PPM-förvaltare när du kan få det gratis?

Idag portföljförvaltas mer än 2500 nöjda kunder hos Jämföra Pensioner.  Det är enkelt också att göra aktiva pensionsval! Du fyller bara i dina uppgifter, får ditt portföljförslag, väljer åldersportfölj, bekräftar – klart! Självklart ingår en aktiv portföljbevakning. Du får ett sms med förslag på förändringar i din pensionsportfölj eller när byte av innehav kan vara fördelaktigt; du väljer om du ska ignorera ditt pensionsförslag eller så godkänner du direkt i mobilen och dina PPM-val uppdateras! Smidigt, enkelt och en helt kostnadsfri pensionsförvaltning och aktiv PPM-tjänst som kan få dina pensionspengar att växa!Psst! Vill du läsa på om hur din premiepension fungerar besök gärna Pensionsmyndigheten som har all information om din framtida pension!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: