Har du precis fått det ”orange kuvertet” från Pensionsmyndigheten och står och kliar dig i huvudet? Då är du förmodligen inte ensam.

Varje år dimper det orangea kuvertet ner i brevlådan och varje gång undrar säkert åtskilliga tusen människor vad alla siffror, diagram och uträkningar betyder egentligen. Vad får du i pension? Kan man få pensionen att växa? Är dina aktiva pensionsval i premiepensionen rätt? Eller har du ens gjort några val i din pension?

Jämföra Pensioner – Pensionshjälpen är en helt kostnadsfri PPM-tjänst! Det finns många portföljförvaltare som tar betalt av sina kunder för att ge placeringsråd och tips på premiepensionsval men Jämföra Pensioner hjälper dig kostnadsfritt med dina PPM-val!

Varför betala varje månad eller år för dyra PPM-förvaltare när du kan få det gratis?

Idag portföljförvaltas mer än 2500 nöjda kunder hos Jämföra Pensioner.  Det är enkelt också att göra aktiva pensionsval! Du fyller bara i dina uppgifter, får ditt portföljförslag, väljer åldersportfölj, bekräftar – klart! Självklart ingår en aktiv portföljbevakning. Du får ett sms med förslag på förändringar i din pensionsportfölj eller när byte av innehav kan vara fördelaktigt; du väljer om du ska ignorera ditt pensionsförslag eller så godkänner du direkt i mobilen och dina PPM-val uppdateras! Smidigt, enkelt och en helt kostnadsfri pensionsförvaltning och aktiv PPM-tjänst som kan få dina pensionspengar att växa!Psst! Vill du läsa på om hur din premiepension fungerar besök gärna Pensionsmyndigheten som har all information om din framtida pension!

Annonser