Det kanske låter för bra för att vara sant men så är det faktiskt!

Njuut.se finns bara en tanke – att sprida kunskap och njutning till dig som älskar exklusiv mörk choklad. Varje månad förpackas varsamt nya sorters kvalitetschoklad som sedan skickas tillsammans med en guide för provsmakning och chokladinformation. Veckan innan skickas dryckestips ut passande för den kommande chokladen så att du kan förbereda din chokladprovning med hjälp av chokladguiden och få en proffsig chokladmatchning med lämplig dryck!

Njuut.se drivs av en sann chokladexpert som även erbjuder chokladprovningar för grupper där det bla berättas om chokladhistoria, om chokladen och dess effekt på hälsan och gruppen har även en provning av exklusiva mörka chokladsorter.

Med Njuuts chokladprenumeration får du utveckla dina sinnen och lära dig uppskatta dofter och smaker på ett helt nytt sätt. Ta ett djupt andetag och ge dig själv en lugn stund tillsammans med den absolut bästa mörka chokladen som världen har att erbjuda. Och glöm inte att mörk choklad är bra för hälsan också!

Om du är en chokladälskare är en chokladprenumeration något att testa!Psst! Är du intresserad av att veta mer om kakaobönan och choklad? Titta in på Chokladsajten där det finns massor med fakta!

Annonser